Решения за разносна търговия

Оборудване и цялостни решения за разносна търговия от БЕТА ПОС

В XXI век, време на засилена конкуренция и глобализация на пазарите, използването на модерни технологии става жизнено важно за бизнеса. Повишаването на ефективноста на служителите, е един от ключовите фактори в една компания. С помоща на решенията за разносна търговия, вие увеличавате многократно ефективноста на вашите служители, което води до снижаване на разходите за предлаганата услуга. Дали за директна продажба, маркетинг или приемане на поръчка вашите служител разполагат с цялата налична информация на място при клиента, попълват необходимите документи, проверяват кредитните лимити и стоковите наличности, предлагат актуалните промоции, издават фактури и приемат плащания.

транспортни камиони се разминават на автомагистрала

Разбирането на нуждите на клиента и задоволяването им е ключът към успеха в днешният ден. Нашият дългогодишен опит в мобилният бизнес, ни позволи да разработим решение за разносна търговия в основата на което ние заложихме на простотата и лекотата на използване на приложението.

Основната ни цел бе проектирането на едно решение, което не е просто попълване на документи и полета. Ние проучихме внимателно процесите през които преминават вашите служители и трудностите, които срещат и се постарахме потребителският интерфейс и процеса по обработка на данните да бъде максимално опростен и това да доведе до удовлетвореност на ползвателите на нашето решение.

Относно функционалноста на приложението, ние сме заложили всички основни операции извършвани в една модерна фирма за дистрибуция и разнос. Същевремено нашите специалисти са винаги на разположение за добавяне на нова функционалност или специфични операции характерни за вашият предмет на дейност.

Информация: Мобилни компютри (Индустриални терминали)

За повече информация отностно предлаганите от „БЕТА ПОС“ ООД решения и продукти
– моля свържете се с наш консултант